Godkjent bedrifts-helsetjeneste (BHT) tilpasset mindre bedrifter

Med Kuba BHT er det enkelt å følge arbeidsmiljølovens krav for en tryggere, sikrere og mer produktiv arbeidsplass. Prøv vår unike kombinasjon av personlig oppfølging og digitalt system.

fra

3990 kr

per år

Bedriftshelsetjeneste for alle

Kuba BHT passer generelt de aller fleste bransjer, og er særlig godt egnet for virksomheter med lav risiko som eksempelvis HORECA-bransjen (hotell, restaurant og catering), frisører, renhold og transport.

Vi dekker lovkrav om bedriftshelsetjeneste

Hos oss får du lovpålagt tilknytning i grunnavtalen og kan kjøpe tilleggstjenester ved behov. Ingen skjulte kostnader kun faste og rimelige priser. Du får også med eget HMS-system som ivaretar internkontrollforskriften og årlig personlig oppfølging fra vår HMS rådgiver.

– Kjennetegnes av stor fleksibilitet

Foynhagen ligger midt på brygga i Tønsberg og har utviklet seg til å bli en av Norges mest populære konsert- og eventarenaer. Vegg i vegg med denne oasen ligger Foyn Restaurant og Bar som tilbyr spennende matretter, stor uteservering og et yrende natteliv!

«Vi har svært god erfaring med Kuba Norge AS som leverandør av bedriftshelsetjeneste til våre virksomheter. Deres leveranse kjennetegnes av stor fleksibilitet og all aktivitet dokumenteres og loggføres i en egen modul for bedriftshelsetjeneste i Kuba som også er virksomhetens digitale HMS-system.»

Nicoline C. Pedersen
Driftskoordinator Foynhagen – Foyn Restaurant og Bar

Få et uforpliktende pristilbud i dag

Skriv inn e-post eller telefonnumer under, så kontakter en av våre rådgivere deg med én gang.

Noen av våre fornøyde kunder

Spørsmål og svar

Bedriftshelsetjeneste er en fagkyndige og rådgivende tjeneste innen forebyggende HMS-arbeid. De skal bistå arbeidsgiver og arbeidstakere med å følge opp arbeidsmiljøet virksomheten.

Ja. Leverandører som tilbyr bedriftshelsetjenester (BHT), skal være godkjent av Arbeidstilsynet. Kuba Norge er det!

Antall ansatte har ikke en betydning i forhold til om bedriften er pålagt å ha bedriftshelsetjeneste, så lenge bedriften har 1 eller flere ansettelsesforhold.

Alle ansatte verneombud og arbeidsmiljøutvalg kan kontakte bedriftshelsetjenesten.

Bedriftshelsetjenesten skal ha en fri og uavhengig stilling.

Virksomheter innenfor følgende næringsgrupperinger skal være tilknyttet bedriftshelsetjeneste som er godkjent av Arbeidstilsynet. Les mer her.

Kuba BHT leverer en basispakke som oppfyller minimumskravene i loven. Du bestemmer selv om du ønsker å benytte deg av tilleggstsjenester. I Kuba BHT får du inkludert HMS system i basisavtalen.

Få tilbud i dag!

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon angående bedriftshelsetjeneste (BHT)