Komplett IK-matsystem for mattrygghet og internkontroll

Med Kuba IK-matsystem er det enkelt å sørge for at ditt serveringssted har trygg og sikker håndtering av mat til enhver tid. Fra mobilen strukturerer du alle daglige oppgaver, rutiner, og sjekklister for deg og dine ansatte.

fra

350 kr

per måned

Fleksibelt og brukervennlig system

«Skåbu fjellhotell er et lite, hjemmekoselig familiehotell og vi har valgt Kuba som IK-matsystem. Med Kuba har vi full kontroll på alt som har med mattrygghet å gjøre, noe som er veldig viktig for oss. Og med systemet rett på mobilen betyr det at alle kontroller gjøres raskt og effektivt.»

Jannicke H. Doksæter
Skåbu fjellhotell

Med Kuba IK-matsystem trenger du ikke å senke farten

Med Kubas app til iOS og Android er sjekklister, rutiner, oppgaver, og kontroller alltid innen rekkevidde for alle ansatte i virksomheten – også når tempoet er høyt. Kubas varslingssystem sørger for at ting blir gjennomført og dokumentert på en god og trygg måte.

Få gode internkontrollrutiner

Kuba IK-matsystem er utviklet med tanke på automatisere faste internkontrolloppgaver som alltid er lett tilgjengelig for alle ansatte på smarttelefon eller nettbrett. Hensikten er å gjøre dette arbeidet enklere for alle i bedriften. Varslingssystemet i Kuba bidrar til at lovpålagte rutiner blir husket, gjennomført og dokumentert på en god måte.

Ferdig med egen tilsynsrapport

Med Kuba IK-matsystem har du kontroll på alt når du får uanmeldt besøk fra Mattilsynet. IK-matsystemet har egen tilsynsrapportside som enkelt viser all aktivitet og gir deg det du trenger når mattilsynet kommer på besøk. Dette gir deg økt trygghet.

Få et uforpliktende pristilbud i dag

Skriv inn e-post eller telefonnumer under, så kontakter en av våre rådgivere deg med én gang.

Noen av våre fornøyde kunder

Spørsmål og svar

IK-Mat er en samling av rutiner bedriften må ha for at regelverket skal etterleves og maten produseres under trygge omgivelser. Gode rutiner for renhold, personlig hygiene og kjøletemperaturer er grunnforutsetninger for god mattrygghet.

Når man snakker om IK-mat brukes både begrepet mattrygghet og HAACP.

IK-matsystemet hjelper deg å sikre at virksomheten planlegger, organiserer, utfører og vedlikeholder sine aktiviteter i samsvar med gjeldene lover og forskrifter. Systemet skal sikre at problemer oppdages og tas hånd om i tide.

HACCP “Hazard Analysis (and) Critical Control Point” er et ledelsesverktøy for å identifisere farer som kan oppstå ved håndtering av mat, Krav om HACCP er nedfelt i Næringsmiddelhygieneforskriften.

Kuba har vært leverandør av IK-matsystemer i over 10 år. Systemet er spesielt tilpasset små og mellomstore bedrifter. Enkelt å ta i bruk. Alle våre nye kunder vil få innføring ved oppstart.

Kontakt oss i dag!

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon angående IK-matsystemet.