Nå kan du endelig logge deg inn og se Kuba IK i ny innpakning. Skulle du ha en gammel link til logginnsiden så ber vi deg om å slette den og lage en ny fra den nye siden.

Det jobbes fortløpende med en del saker som ennå ikke er som forventet i forbindelse med overgangen fra Kuba1 til Kuba2. Feil rettes og Kuba oppdateres derfor jevnlig. Vi optimaliserer alle funksjoner etterhvert, da vi ser at noen funksjoner gjør at systemet begynner å jobbe saktere. Det betyr at vi dessverre må restarte systemet fra tid til annen. Vi beklager dersom det påvirker bruken.

Husk at Kuba2 ikke bare er en kosmetisk endring i Kuba1 men faktisk et helt nytt system, bygget opp fra bunnen av. Over tid har nemlig Kuba utviklet seg i flere retninger og det var ikke opprinnelig løsning rigget for. Med ny teknologi vil Kuba2 respondere på en helt annen måte, være mer robust og i tillegg mer fleksibel.

Den mobile appen lastes ned på nytt fra Google Play eller Apple Store. Dere benytter samme brukernavn og passord for innlogging både på web og app.

Vi vil etterhvert fortsette å sende ut nyhetsbrev til brukerne med oppdateringer.

Ellers er det bare å kontakte oss på support@kuba.no eller via chatten nede i høyre hjørnet på denne siden.