dinHMS – landsdekkende bedriftshelsetjeneste

Noen av landets største bedriftshelsetjenester har gått sammen og dannet dinHMS-gruppen, som bistår i bedriftens forbyggende arbeid for å redusere skader og sykefravær samt fremme trivsel på arbeidsplassen. De har unik kompetanse med mange praktiske verktøy, deriblant Kuba IK, som forenkler og effektiviserer ditt målrettede HMS-arbeid. De bistår ledere, mellomledere og medarbeidere i arbeidsrelaterte spørsmål og kompetansehenvisning innen HMS. Deres kunder skal oppleve at de har kunnskap, service, engasjement, teknologi og vilje til å dele.

dinHMS – “SAMMEN OM Å FOREBYGGE”

dinHMS forenkler og effektiviserer ditt HMS-arbeid der du er!

Fra 31 kontorer fra Alta i nord til Mandal i sør tilbyr de et bredt spekter av tjenester som f. eks. helsekontroller, risikovurderinger og alle typer HMS-rådgivning og bistand.

Kuba Norge AS har samarbeidet med dinHMS siden 2013.

Bedriftshelsetjeneste

dinHMS er en godkjent bedriftshelsetjeneste som har erfaring og kunnskap som kan bidra til at din organisasjon kan forvalte de ansattes ressurser på en bedre måte.

Fokus på HR/personalbehandling øker din produktivitet og lønnsomhet! dinHMS kan hjelpe deg med dine HMS- og HR-utfordringer!

HMS-rådgivning

Hos dinHMS får alle en egen HMS-rådgiver som hjelper deg med alt fra utarbeidelse av handlingsplan til årsrapport og alt der i mellom. HMS-rådgiveren blir kjent med din virksomhet, har spesialkunnskaper om enkelte bransjer og arbeider proaktivt med deg som kunde.

Kuba IK

dinHMS tilbyr bistand i oppsett, vedlikehold, revisjon og bruk av Kuba IK. Som en av få aktører tilbyr de denne fullverdige HMS-løsningen til alle sine kunder. Alt tilpasset virksomhetens størrelse og art.

Ledelse og HMS

dinHMS samarbeider tett med ledere på alle nivåer i bedriften slik at lederne blir best mulig skikket til å ivareta sine ansvarsoppgaver. De tilbyr et faglig nettverk for å veilede bedriftens ledere i vanskelige situasjoner, og bistår som rådgivere og støttespillere ved alvorlige uønskede hendelser!

Ta kontakt

Legg igjen din kontaktinformasjon så setter vi deg i kontakt med din nærmeste HMS-rådgiver