Fra nyttår 2023 blir det krav til alle virksomheter over 5 ansatte at de må ha valgt et verneombud. Uavhengig av bransje. Det betyr at disse også må ha gjennomført opplæring.

Vi tilbyr HMS-kurs både som klasseromskurs og som e-læring på nett. Nettkurset kan gjennomføres på PC, smarttelefon og nettbrett såfremt man har tilgang til internett. Klasseromskursene kan være enten ute i virksomheten eller på ett av våre kontorer. Alternativt kan denne delen også settes opp som et webinar.

Ved kjøp av kurs, vil det bli opprettet en registrert bruker hos oss, og du vil få tilgang til kurset. Når du har gjennomført et kurs og bestått den avsluttende testen, vil du få tilgang til kursbeviset for gjennomførte kurs. Kursbevisene kan skrives ut og benyttes som dokumentasjon til Arbeidstilsynet. For klasseromskursene vil det bli utstedt egne kursbevis i etterkant av gjennomføringen.

Klikker du på knappen “HMS kurs” når du er logget inn i systemet kommer du til en side som viser hvilke type kurs vi tilbyr og hvilken rabatt du som eksisterende kunde får. Her kan du klikke deg rett inn på det kurset du ønsker å ta, legge inn rabattkoden og ta kurset når det passer for deg.