WEB:
Angular er i dag det største og mest populære rammeverket for utvikling av webapplikasjoner. Rammeverket bidrar til høy kvalitet og effektivitet i programmeringsarbeidet.

Bak Angular står både Microsoft og Google – dette gir rammeverket tilgang til pålitelige ressurser og det største potensiale for årene fremover!

Angular bygger på en helt ny teknologi (Typescript) utviklet av Microsoft. Rammeverket er derfor tett integrert og går hånd i hånd med Microsoft sine utviklingsverktøy og satsning. Det er et fullverdig moderne objektorientert programmeringsspråk som gir webplattformen «superkrefter» i forhold til dagens Javascript. Visjonen bak teknologien er å muliggjøre utvikling av de mest avanserte nettbaserte programmer slik at de i fremtiden kan tilbys som tjenester i nettskyen.

Vi oppgraderer nå Kuba til siste velfungerende versjon av Angular.  Vi har et eget team som jobber med dette og planen er å være ferdige sommeren 2023. Ingen kunder vil oppleve nedetid i noe særlig grad bortsett fra ved selve oppdateringene som gjennomføres utenfor normal arbeidstid og skal varsles kundene på vår hjemmeside.

Mobil:
Det mobile brukergrensesnittet verktøysett som brukes til å bygge tverrplattform-applikasjoner for Android, iOS, Windows, kalles Ionic Framework. Dette er gratis og helt åpen kildekode. Vi kan kalle Ionic som App-utviklingsplattform. Alle appene er fra en enkelt database som har alle kodene. Dette kan praktisk talt distribueres hvor som helst. Ionic er et CI / CD-rammeverk som  integreres med andre plugins og er veldig raskt i byggeprogrammer. Den skrives i JavaScript og ble utgitt i 2013.

Vi oppgraderer nå alle våre apper til Ionic5.