Kuba Norge AS har gleden av å informere at ilico AS er en ny samarbeidspartner innen HR/personal. ilico leverer HR-tjenester til små og mellomstore selskaper som er tilpasset dine ønsker og behov. Trenger du råd, støtte og hjelp innenfor HR kan ilico være der for deg.

ilico gjør rett og slett HR enkelt og har tung faglige ekspertise og kunnskap om lover og regler innenfor HR- og ledelsesområdet og bistår gjerne med å være din profesjonelle HR-avdeling. ilico tilbyr nødvendig hjelp og råd innen personalrelaterte spørsmål og oppgaver, alt fra rekruttering og onboarding av ansatte, støtte og rådgivning i personalsaker, implementering av nye HR-systemer samt tilpassing av personal og/eller HMS håndbok som selvsagt kan leveres i det digitale HR/HMS-systemet Kuba IK.

Trenger du en HR-gjennomgang og statusen til din bedrift, eksempelvis arbeidskontrakter, onboarding, opplæring, personalhåndbok, policyer og rutiner kan ilico hjelpe deg med dette. ilico tilbyr abonnementstjenester med tilgang til HR rådgivningstjenester og varslingstjenester. Det er ditt behov og ønsker som avgjør størrelse.

Om du har det litt ekstra travelt en periode, og trenger et ekstra hode kan du leie inn en HR-konsulent. ilico kan tilby alt fra HR-direktører med lang ledererfaring til nyutdannede HR-konsulenter. ilico sine konsulenter har erfaring fra strategiske prosesser til operative hands on oppgaver og kan bistå deg med alt fra implementering av Kuba-systemer, bistand i rekrutteringsprosesser, operativt HR-arbeid, være din personalavdeling, eller gjennomføre nedbemanning og endringsprosesser.

ilico gjør rett og slett HR enkelt for deg og har kontorer i Kongsberg, på Gjøvik og Lysaker og dekker gjennom dette store deler av øst- og innlandet.

Les mer om våre tjenester her:

Ta kontakt med oss om du har spørsmål eller bare har lyst til å ta en hyggelig prat.

Telefon: 21 06 42 05
E-post: post@ilico.no
Hjemmeside: www.ilico.no